Om oss

Vi är Emma och Niklas, två passionerade resenärer som brinner för att göra världen mer tillgänglig och minnesvärd för alla. Med vår gemensamma kärlek till resor och äventyr, bestämde vi oss för att starta Cimber.se och dela med oss av vår expertis till resenärer som dig.

Emma har en bakgrund inom reseindustrin och har rest till otaliga hörn av världen. Hennes öga för detaljer och strävan efter att hitta de bästa erbjudandena gör henne till vår resespecialist. Hon är alltid på jakt efter de mest unika och prisvärda upplevelserna för våra besökare.

Niklas är en teknikentusiast och den kreativa kraften bakom Cimber.se. Med hans expertis inom webbutveckling och digital marknadsföring, strävar vi alltid efter att hålla vår plattform modern och användarvänlig. Han är också vår inspirationskälla när det gäller att utforska nya destinationer och hitta de dolda pärlorna världen har att erbjuda.

Tillsammans driver vi Cimber.se med passion och engagemang för att ge dig de bästa möjliga resupplevelserna. Vi är glada att ha dig med oss på denna resa och ser fram emot att hjälpa dig att upptäcka världen, en destination i taget.