31 Aug 2017

Bästa för bokning av vandrarhem – Hostelworld.com

Hostelworld.com är världens bästa hemsida för bokning av vandrarhem. De fokuserar mest på oberoende och officiella ungdomsvandrarhem. Det går att välja mellan deras 27 000 campingar, vandrarhem, B&B:s och budgethotells i mer än 180 länder. De samarbetar även med några av världens ledande företag så som Lonely Planet, Ryanair.com och Travelsupermarket.com.

Om du är ute efter att hitta ett boende som oftast är mycket billigare än hotell, så borde du verkligen kolla in på den här sidan! Särskilt om ni är ett helt gäng som ska ut och resa. Hur kul är det inte att dela ett rum tillsammans på ett vandrarhem? Det blir en helt annan gemenskap än vad det blir på hotell! På vandrarhem finns det även tillgång till kök, underhållningsrum, samlingsrum … En massa som de flesta hotell inte erbjuder! Här betalar du för själva sängen, istället för rummet.

Att stanna på vandrarhem är oftast ett billigare boendealternativ om ni ska vara borta längre, då möjligheten att kunna laga och värma mat på hotellet kan göra vistelsen både billigare och roligare!

Hostelworld.com har en hel lista med vandrarhem, och andra billiga boendealternativ, över hela världen och det går att sortera dem efter tillgänglighet, betyg, pris och namn och det går lätt att hitta det du är ute efter här!

Hostelworld.com är kanske det bästa alternativet för vandrarhem över hela världen, men när det kommer till Sverige så kanske det finns andra alternativ, då de inte har boende för särskilt många städer i Sverige.