Topp 5 bästa bonusprogram för flygresor

När det handlar om att få det mesta möjliga av dina flygresor, kan bonusprogram för frekventa resenärer spela en viktig roll. Oavsett om du är en frekvent flygresenär för affär eller nöje, kan du dra nytta av en mängd förmåner, rabatter och belöningar som dessa program kan erbjuda. Med så många program att välja mellan kan det dock vara svårt att veta vilka som är bäst. Därför har vi forskat och sammanställt en lista över de fem bästa bonusprogrammen för flygresor. Låt oss ta en närmare titt på dessa program och se vilka fördelar de erbjuder.

SAS EuroBonus

SAS EuroBonus är ett av de mest kända bonusprogrammen i Norden. SAS erbjuder generösa belöningar och förmåner, inklusive gratis flyg, uppgraderingar, hotellvistelser och hyrbils förmåner. Dessutom får medlemmar tillgång till exklusiva lounges vid vissa flygplatser. En annan stor fördel med SAS EuroBonus är dess omfattande nätverk av samarbetspartners, vilket betyder att du kan tjäna och lösa in poäng hos ett stort antal andra flygbolag och företag.

Norwegian Reward

Även om Norwegian är ett budgetflygbolag, har de ett belöningsprogram som skulle kunna rivalisera med ett premiumflygbolag. Med Norwegian Reward kan du tjäna så kallade CashPoints varje gång du bokar en flygresa, hotellvistelse eller hyrbil med Norwegian. du kan sedan använda dessa CashPoints för att betala eller delbetala för framtida Norwegian-flyg. Dessutom erbjuder programmet frekventa kampanjer och specialerbjudanden som kan hjälpa dig att tjäna ännu fler CashPoints.

Finnair Plus

Finnair Plus är inte bara för de som reser ofta med Finnair. Programmet erbjuder flexibilitet när det gäller att tjäna och lösa in poäng, med många olika flygbolag och partners i olika branscher. Du kan tjäna poäng på allt från flygresor och hotellvistelser till biluthyrning och inköp på Finnairs duty-free butiker. Utöver det finns det även regelbundna erbjudanden och förmåner bara för medlemmar.

Lufthansa Miles & More

Miles & More, bonusprogrammet från Lufthansa, är ett av de mest populära bonusprogrammen i Europa. Det erbjuder en rad attraktiva förmåner och belöningar, inklusive gratis flyg, uppgraderingar och hotellvistelser. En av fördelarna med Miles & More är att du kan tjäna miles både på marken och i luften, tack vare Lufthansas omfattande nätverk av partners. Dessutom, ju mer du reser, desto högre status kan du uppnå i programmet, vilket ger ännu mer förmåner.

Air France KLM – Flying Blue

Flying Blue, det gemensamma bonusprogrammet för Air France och KLM, är ett annat starkt val för frekventa flygresenärer. Det erbjuder möjlighet att tjäna miles på flygningar med både Air France och KLM, samt med deras många partnerflygbolag. Du kan sedan lösa in dessa miles för gratis flyg, uppgraderingar och andra belöningar. Dessutom erbjuder programmet olika medlemsnivåer, med ökade förmåner ju mer du flyger.

Slutligen, det är viktigt att komma ihåg att vilket bonusprogram som är bäst för dig beror mycket på dina individuella behov och resvanor. Men oavsett vilket option du väljer, kan dessa bonusprogram erbjuda betydande förmåner för frekventa flygresenärer. Genom att maximera ditt medlemskap i dessa program, kan du njuta av värdet av dina resor till fullo.